HockeyNight is coming to town! And so is David Ullström…

Cray! Som vi har spånat på denna kväll efter förra året, det kom inte alls så mkt folk som vi väntat oss då men vi körde på hårt ändå!

I år hade vi bestämt att en liten kväll med chill, häng, hockey och chips skulle vara fokus.

MEN efter några snabba puckar med självaste HV71 spelaren David Ullström bestämde han sig för att gästa oss denna kväll. HUR COOLT?! 

Kvällens upplägg blir något så här: 

Dörrarna till kyrkan är öppna från 19.00 så att ni kan sparka av snön från skorna och ta plats vid vårt playstation och lira en omgång NHL som uppvärmning, göra lite mål på polaren i bordshockeyspelen, eller kanske bränna lite energi i bordspingis.

Eftersom hockeylägret firar 25 år nästa sommar kommer en tipsrunda att finnas att gå med frågor om Sport For Life (organisationen som vi har i ryggen) så läs på om dem! Fina priser utlovas 🙂 

Kl 20.00 drar själva programmet igång, jag kör lite snack och Andrew Bjorklund – vårt och SIS nyförvärv entrar scenen.

Vi kör så klart en frågestund med HV71 stjärnan David Ullström och var beredd på att utmana honom på en tävling eller två!

 

Varmt Välkomna till Missionskyrkan i Skillingaryd på fredag från kl 19:) 

Eventet ligger på facebook så anmäl gärna att du kommer så att korven räcker & lokalen inte blir överfull …. Klicka här för att komma dit dirre!https://www.facebook.com/events/1929145800668131/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *