Fredagsuppdateringar från lilla röda stugan

Hej alla goa, glada fredagsfirare!

Jag sitter i en insnöad röd stuga i lilla Skillingaryd, för tillfället behöver man inte ta sig någon annanstans är upp till Grönelund för att åka skidor & det är ju ett plus i kanten att slippa lägga dyra pengar på skidresor, inte sant?

Den här perioden sitter vi för fullt & planerar för årets läger, det är en ganska hektisk period där mycket ska gå i lås! Förutom att planera årets läger som dessutom är vårt 25-års jubileum så kommer alldeles snart en inbjudan till en ledarträff i Pingstkyrkan med Johan Lagerbäck från SPORT FOR LIFE, det kommer bli en riktig boost för dig som vill bli ledare, är ledare och har varit ledare länge inom vilken organisation som helst. Mer info kommer inom kort.

Vi jobbar också på avskedsfesten som vi ska hålla för Andrew Bjorklund, vår hockeymissionär som snart gjort sitt i vår bygd! Den kommer att hållas den 25:e mars kl 17.00 i Pingstkyrkan. Mer info kommer om den också inom kort.

 

That´s it for now, God bless och njut av vintern!

 

//Evelina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *